torstai 16. heinäkuuta 2015

Timanttista jyystöä!


Viime viikko meni lähinnä reissusta palautuessa. En treenannut kuin kerran, tiistaina. Silloinkin olin poissaoleva eikä reeni kulkenut. Luulen, että olin ollut niin sosiaalinen edeltävällä viikolla, että se vei tulevan viikon voimat. Tyypillistä mulle.

Tiistaina yritin myös juosta, treenin yhteydessä. Siitä ei tullut mitään. Jo kahden minuutin jälkeen pohkeet hyytyivät! Yritin juosta vielä pari minuuttia, mutta sitten oli pakko lopettaa, koska rupesi suonenvetoa puskemaan molempiin jalkoihin. Venyttelin pohkeita hetken ja tunne katosi. En juossut sen jälkeen koko viikolla.


Viikolla riitti kyllä muuta tekemistä! Mulla on vanhempien luona melko pieni kasvimaa, joka on täysin mun vastuulla. Se piti kitkeä, en ollut saanut kuin osan penkeistä kerralla kitkettyä ja aina kerkesi kasvaa 'umpeen'. Lisäksi pesin matot maanantaina. Ainiin, olihan loppuviikosta vielä ihan tapahtumiakin!


Nää kuvat on Kihumarkkinoilta, Pyhäsalmen VPK:n 80 v juhlakulkueelta. Olin ihan intopinkeänä katsomassa, niinkuin aina, kun on jotain palokuntaan liittyvää. :D En käsitä? Näen samat ihmiset, samat paloautot, kaluston ja kaiken aina, kun käyn asemalla. Tässä ei ollut mulle mitään uutta. Silti piti siellä tuijottaa niinkuin pikkupoika, joka näkee lentokoneen ensimmäistä kertaa.


Perjantaina oli Kihuilla myös Kuningasidean konsertti. Yllätyin positiivisesti! Luulin, että se olisi ollut *askaa räppiä, mutta se olikin letkeää reggaeta! Onneksi lähdettiin tätä ilmaiskeikkaa katsomaan. 

Tyhjä lava ennen lämppäriä.
Mutta sitten päästään asiaan! Nimittäin kävimme lauantaina kaverini kanssa katsomassa Matti Airaksinen Parasta Ennen tour:ia nivalassa. Luvassa oli "timanttista jyystöä" monen tunnin edestä! Lämppärinä toimi 80-luvun diskomusiikkia soittava DJ, kunnes itse Masa tuli kehiin 22:30. Sitten tanssittiin ja pompittiin ysärin tahdissa yhteen asti! Olimme kaverini kanssa ihan fiiliksissä, lauleskelimme toisillemme kaikkia niitä ysärihittejä tunteella. What is love? Baby don't hurt me, no more.

Matti Airaksinen
 
Jäähalli silloin, kun tanssilattialla oli vielä tilaa. Siirryimme suosiolla sivummalle illan myötä.
Saimmehan Masan kanssa yhteiskuvankin! Nauroimme kaverini kanssa, että tuli aika tasapuolisesti epäonnistunut. Tässäpä siis se, ja tähän on hyvä päättää viikosta kertominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti